Puppygewenning

 

In dit uurtje kan uw doodle, wennen aan de trimsalon, de trimtafel en trimspulletjes, maar ook aan mij. Dit gebeurt voor uw hond op een ongedwongen en vriendelijke manier.
Tijdens het puppygewenningsuurtje laten wij de hond op rustige en kalme manier kennis maken met de trim attributen en knip ik rondom de oogjes, voetzooltjes, poepertje en genitaliën vrij van overtollig haar. Verder borstel ik uw hond en geef ik u tips en tricks over hoe u thuis het borstelen zelf het beste kunt opbouwen.
Voor uw hond is dit spannend en nieuw en veelal zal uw hond niet begrijpen wat er van hem of haar wordt verwacht. Dit lossen wij op met kleine, gezonde beloningssnoepjes. Het is handig om uw hond dus niet te veel eten te geven voor u met uw hond bij mij in de trimsalon komt.
Als uw doodle een slechte eter is, dan is het handig om zelf zijn lievelingssnoep of -worst mee te nemen. Bij het puppygewenningsuurtje mag u aanwezig zijn. Zo ziet u hoe ik een op speelse, vriendelijke wijze met uw hond om ga. En voor u, als hondenbezitter, is het wellicht ook de eerste keer dat u in een trimsalon komt.
Voor het puppy gewennings uurtje is uw hond welkom vanaf de leeftijd van 3-4 maanden.

 

Informatie

Wij hebben ons uiterste best gedaan om u een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die ik bied.

Indien u toch nog vragen over wat u niet kunt vinden op deze website, stuur dan gerust even een berichtje via het Email formulier.

 facebook   Volg ons op facbook  

 

 instagram  Volg ons op Instagram

Lid van VVTN

Waarom Trimsalon Downunderdoodles

Uw doodle wordt met liefde en deskundig getrimd.
Ik ben in bezit van alle trim certificaten en
ben aangesloten bij de Vereniging Van Trimmend Nederland

VTN

 

DALC Kwaliteitsfokkers

Lid van DALC (Dutch Australian Labradoodle Club)
Wij staan voor:

- Een goede gezondheid van de pup
- Een vriendelijk en werkwillig karakter
- Voldoet aan het type
- Voldoende genendiversiteit heeft

DALC Wilma v Lith def