Salonregels

 

 • Laat uw doodle goed uit voordat u hem/haar naar de salon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang moet ophouden.  
 • Zorg dat uw doodle schoongewassen, droog en geborsteld is als u hem/haar brengt. hi five
 • Zorg dat uw doodle vlo vrij is als u hem/haar brengt. Heeft uw doodle toch vlooien dan wordt hij/zij verplicht ontvlooid. Ook zal de trimsalon daarna grondig gereinigd moeten worden ivm eitjes. De kosten voor het ontvlooien en reinigen van de salon zullen bij u in rekening worden gebracht.
 • Breng uw doodle nooit met een volle maag. Daar uw doodle ook beloningssnoepjes van mij krijgt tijdens de trimbeurt is het zelfs aan te raden om uw doodle maar een half portie eten te geven als hij/zijn ‘s morgens komt.
 • Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen, bel dan zo snel mogelijk om uw afspraak te verplaatsen of af te zeggen.
 • Het is de bedoeling dat u als eigenaar zelf uw doodle bijhoudt. Hiermee bedoelen we het regelmatig goed borstelen (in de vachtwisseling elke dag en na de vachtwisseling minimaal 2 keer per week). Lukt het u niet goed om uw doodle te verzorgen aarzel dan niet en neem contact op, ik geef u graag advies.
 • Wanneer u uw doodle zelf gaat wassen, zorg er dan eerst voor dat er geen klitten of los haar meer in de vacht zitten voordat u uw doodle in bad doet. Met veel los haar en klitten kan er namelijk makkelijk vervilting ontstaan en deze is er niet altijd meer uit te borstelen.
 • Als u uw doodle gebracht heeft, wordt u weer gebeld wanneer uw hem/haar op kunt komen halen. Kom niet eerder, omdat de meeste doodles niet meer rustig op de tafel blijven staan als de baas er weer is. Dan is het heel lastig om verder te trimmen. ik werk 1 op 1 met de hond. De hond is vaak onrustiger wanneer de baasjes erbij bijven daarom graag brengen en weer ophalen! Alleen bij uitzondering is het toegestaan om erbij te blijven.
 • Als u niet tevreden bent, laat het dan direct weten. Wellicht kan ik dan nog iets bijwerken, zodat u toch tevreden de deur uitgaat.
 • Zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent. Zo kan ik u bereiken als ik vragen heb of als de doodle opgehaald kan worden.
 • Houd er rekening mee dat uw doodle alleen op afspraak getrimd kan worden. Een volgende afspraak vooruit maken is aan te raden daar vele klanten dit ook doen en de agenda vrij snel vol staat.
 • Wacht niet te lang met een trimbeurt en voorkom klitvorming. Elke 8-10 weken een trimbeurt is dan ook het meest praktische.
 • De betaling geschiedt bij het ophalen van uw doodle, via contante betaling, tikkie, of pinnen.
Sydney en Ozzie

Sydney en Ozzie

Even kroelen

Even kroelen

Informatie

Wij hebben ons uiterste best gedaan om u een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die ik bied.

Indien u toch nog vragen over wat u niet kunt vinden op deze website, stuur dan gerust even een berichtje via het Email formulier.

 facebook   Volg ons op facbook  

 

 instagram  Volg ons op Instagram

Lid van VVTN

Waarom Trimsalon Downunderdoodles

Uw doodle wordt met liefde en deskundig getrimd.
Ik ben in bezit van alle trim certificaten en
ben aangesloten bij de Vereniging Van Trimmend Nederland

VTN

 

DALC Kwaliteitsfokkers

Lid van DALC (Dutch Australian Labradoodle Club)
Wij staan voor:

- Een goede gezondheid van de pup
- Een vriendelijk en werkwillig karakter
- Voldoet aan het type
- Voldoende genendiversiteit heeft

DALC Wilma v Lith def