Over mij

Even voorstellen

 

Hoi, ik ben Marina van de Meiden, doodletrimster en trotse eigenaresse van Trimsalon Down under doodles in Alblasserdam.

In mijn jeugd ben ik altijd al opgegroeid met honden, maar toen ik 2 fantastische bonus kinderen kreeg die helaas allergisch zijn voor alles wat haren heeft zag ik mijn wens om weer een hond te hebben in duigen vallen. Totdat… ik de doodles leerde kennen en op slag verliefd was op deze honden.
Alles kwam dus goed want inmiddels hebben we 2 doodles Ozzie en Sydney.labradoodle trimsalon
Nadat ik erachter kwam dat Ozzie, een vrij bewerkelijke vacht heeft wist ik al snel dat het onderhoud inderdaad niet zo makkelijk bleek te zijn, en toch wel erg tijdrovend kan zijn. Hierdoor ben ik op zoek gegaan om er meer over te weten te komen. Ik besloot toen de workshop bij Doodle Hair do te volgen. Leuke workshop om je eigen doodle bij te houden.

Toen Sweetdoodles weer ging starten met de opleidingen tot doodletrimster, wist ik gelijk dat dit mijn kans was om mijn droom te volgen, een volledige opleiding en een eigen doodle trimsalon openen.

Eind mei 2021 ben ik voor de opleiding doodletrimster geslaagd en ben ik direct mijn eigen trimsalon begonnen, heerlijk vanuit huis werken in de schuur met een ruime tuin die met droog weer ideaal is voor de honden om even lekker te kunnen snuffelen en spelen tijdens en na de trimbeurt.
salonregels2

Met veel plezier ga ik naar mijn salon om daar de doodles te voorzien van een mooi getrimde doodle-coupe en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.

Ozzie, Sydney en ik verwelkomen u dan ook heel graag in de salon!

 

Zie hier ook het artikel in het Alblasserdams nieuws

Informatie

Wij hebben ons uiterste best gedaan om u een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die ik bied.

Indien u toch nog vragen over wat u niet kunt vinden op deze website, stuur dan gerust even een berichtje via het Email formulier.

 facebook   Volg ons op facbook  

 

 instagram  Volg ons op Instagram

Lid van VVTN

Waarom Trimsalon Downunderdoodles

Uw doodle wordt met liefde en deskundig getrimd.
Ik ben in bezit van alle trim certificaten en
ben aangesloten bij de Vereniging Van Trimmend Nederland

VTN

 

DALC Kwaliteitsfokkers

Lid van DALC (Dutch Australian Labradoodle Club)
Wij staan voor:

- Een goede gezondheid van de pup
- Een vriendelijk en werkwillig karakter
- Voldoet aan het type
- Voldoende genendiversiteit heeft

DALC Wilma v Lith def